Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Rahtitie 1, Vantaa

For rent, Warehouse, Vantaa, Vantaa, 1050 sqm

Target #27489

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Huippupaikalta lentokentältä kellaritason edullista varastotilaa. Tilaan ei ole lastausyhteyttä, eli soveltuu parhaiten esimerkiksi arkistotilaksi. Korkeus noin 2,5 m2 .

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa riittää neliöitä suuremmillekin toimijoille ja monipuolisiin tarpeisiin. Tästä ei toiminnan sijoittaminen lentoasemalle voi enää helpommaksi muuttua. Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa on tarjolla toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Osaltaan monipuolisia käyttömahdollisuuksia lisäävät kiinteistöön 100-paikkainen autohalli ja laajat piha-alueet, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Rakennuksen toiminnot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: kellarin aputilat, ensimmäisen kerroksen logistiikka- ja varastotilat ja ylempien kerrosten toimistot. Kellaritiloja on mahdollista hyödyntää joko toiminnan aputiloina tai varastointikäytössä. Ensimmäisen kerroksen logistiikkatilat mahdollistavat perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa. Toimistotilat on mahdollista räätälöidä monipuoliseksi kokonaisuudeksi joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Kiinteistössä on vuokrattavat saunatilat.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Warehouse

Rahtitie 1
Vantaa 01530

  • Area: Vantaa
  • Surface area: 1050 sqm
  • Floor: Kellari
  • Available:
  • Year of construction:
  • Rental category: 5-10 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.