Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Viinikankaari 9, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Vantaa, 550m2

Kohde #18912

Kuvaus

Tarjolla vielä B-rakennuksesta toimistotilaa n. 550 m2. Viinikkalassa, neljä minuuttia Kehä III:lta, lentokentän vieressä sijaitsee kahdesta rakennuksesta, katoksesta sekä piha-alueesta muodostuva 6 400 m2:n tilakokonaisuus. Tuotanto- ja varastotilaa on 3 000 m2 ja pihatilaa 3 x 1 200 m2 sekä toimisto- ja sosiaalitilaa. 2,15 hehtaarin asfaltoidulla ja aidatulla tontilla on myös 2 000 m2:n korkea katos. Kaikkiin halleihin on sisäänajomahdollisuus. Kiinteistö sijaitsee Aviapolikseen kuuluvalla Viinikkalan teollisuusalueella, jossa toimii muun muassa useita suuria logistiikka-alan toimijoita ja raskaiden työkoneiden korjaamoita. Viinikkala on merkittävä työpaikka-alue, se tarjoaa työpaikkoja yli 4500 hengelle. Hyvien liikenneyhteyksien äärelle on hakeutunut useita logistiikka-alan yrityksiä, tukkukauppoja sekä korkeaa teknologiaa hyödyntäviä yrityksiä. Merkittäviä toimijoita ovat myös muun muassa Postin, DHL:n, DB Schenkerin ja Hobby Hallin logistiikkakeskukset.

Viinikkalassa, neljä minuuttia Kehä III:lta, lentokentän vieressä sijaitsee kahdesta rakennuksesta, katoksesta sekä piha-alueesta muodostuva 6 400 m2:n tilakokonaisuus. Tuotanto- ja varastotilaa on 3 000 m2 ja pihatilaa 3 x 1 200 m2 sekä toimisto- ja sosiaalitilaa. 2,15 hehtaarin asfaltoidulla ja aidatulla tontilla on myös 2 000 m2:n korkea katos. Kaikkiin halleihin on sisäänajomahdollisuus. Kiinteistö sijaitsee Aviapolikseen kuuluvalla Viinikkalan teollisuusalueella, jossa toimii muun muassa useita suuria logistiikka-alan toimijoita ja raskaiden työkoneiden korjaamoita. Viinikkala on merkittävä työpaikka-alue, se tarjoaa työpaikkoja yli 4500 hengelle. Hyvien liikenneyhteyksien äärelle on hakeutunut useita logistiikka-alan yrityksiä, tukkukauppoja sekä korkeaa teknologiaa hyödyntäviä yrityksiä. Merkittäviä toimijoita ovat myös muun muassa Postin, DHL:n, DB Schenkerin ja Hobby Hallin logistiikkakeskukset.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Viinikankaari 9, 550m2, Maantaso, Toimistotila
Toimistotila

Viinikankaari 9
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Vantaa
  • Pinta-ala: 550 m2
  • Kerros: Maantaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.