Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Martinkyläntie 53, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Vantaankoski, 230 m2

Kohde #11494

Kuvaus

Juuri remontoitu katutason liiketila Vantaan Varikon vilkkaan sisustuskaupan alueella. Uusittu keittiö- ja wc-tilat. Huonekorkeus noin 3,5 m. Monien mahdollisuuksien tila sopii myös toimistokäyttöön. Koko kiinteistö soveltuu myös liikuntakeskustoimintaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Petikon ja Variston yritysalueella sijaitseva kiinteistö tarjoaa erinomaisen ympäristön keskellä vilkasta liikekeskittymää. Kohteen ensimmäisessä kerroksessa on liikekäyttöön sopivaa tilaa, joka on jaettavissa tarpeen mukaan. Kerroksessa on myös korkeaa, varastona hyvin toimivaa tilaa. Toisen kerroksen tilat sopivat joko liikekäyttöön tai toimistoksi. Tehokkaasti hyödynnetty yritysalue on yksi vanhimpia kauppapaikkoja Vantaalla. Alueella työskentelee yli 4 000 työntekijää ja lähes 250 eri yritystä. Alueelle on keskittynyt runsaasti kodin sisustamisen ja remontoinnin palveluita. Kohteen omistaa Sponda Oyj

Liikenneyhteydet

Kehä III:n ja Vihdintien läheisyys tekee kiinteistöstä helposti saavutettavan sekä busseilla että omalla autolla, eikä Helsinki–Vantaan lentokenttäkään ole kaukana.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Martinkyläntie 53, 230m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Martinkyläntie 53
Vantaa 01770

  • Kaupunginosa: Vantaankoski
  • Pinta-ala: 230 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1978-1991
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.