Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Martinkyläntie 7 B-talo, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Vantaankoski, 5000m2

Kohde #18935

Kuvaus

Pressin B-talon suunnittelu on aloitettu. B-talosta on saatavilla joustavasti viidestä kerroksesta valoisaa, jäähdytettyä ja toimintojen mukaan joustavaa toimistotilaa loistavalla sijainnilla. Tulevasta kiinteistöstä voimme tarjota toimistotilaa suuremmankin yrityksen tarpeisiin.. Pohjakerroksesta on mahdollista saada toimistotilojen yhteyteen myös noin 1000 neliötä tuotanto- tai varastotilaa 5m vapaalla korkeudella. B-talo valmistuu arviolta kesällä 2022. Oheinen kuva on havainnollistava luonnos yhdestä noin 1000 neliön suuruisesta toimistokerroksesta. Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen, C-talo on valmistunut alkuvuonna 2019. Sueraava, B-talo, on suunnitteilla. Sen arvioitu valmistumisaika on v. 2020. Kokonaisuudessaan Pressissä on 15 000 m2 vuokrattavaa tiaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin. Pressi Smart Premises: Pressin toimitilat sopivat moneen - edustavaksi pääkonttoriksi, vaativiksi tuotanto-/laboratoriotiloiksi tai yritystoimintaa tukeviksi huoltotiloiksi. Pressi onkin suunniteltu yrityksille, joiden toimintoihin voi sisältyä toimistotilojen lisäksi esimerkiksi tuotesuunnittelua, tuotannollista toimintaa tai varastointia. Pressiin voi yhdistää käyttäjän liiketoiminnasta riippuen myös näyttely- ja jopa B2B-myyntitilaa. Toimistorakennukset on yhdistetty toisiinsa korkealla pohjakerroksella, johon on mahdollista sijoittaa kevyttä tuotanto-, laboratorio- tai vaikkapa varastotiloja. Lounasravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan ja catering-palvelut. Toimistokerroksen koko, yli 1000 m2, mahdollistaa isojen yritysten toimintojen tehokkaan yhdistämisen. Toisaalta kerrosala on pienimmillään jaettavissa 200 m2 erillisiin toimitiloihin. Pohjakerrosten monitoimitilat ovat korkeampaa noin 5-6 m korkeaa tilaa, joka on jaettavissa pysty- ja vaakasuuntaan. Mahdolliset tilakoot ovat 200 m2-1000 m2. Nämä tilat sopivat esimerkiksi tuotannolliseen tai kokoonpanotoimintoihin, puhdastiloiksi, konesalikäyttöön tai showroomiksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Piha-alueella on huomioitu erilaisten ajoneuvojen tilatarpeet, niille erilliset liittymät, muu pihaliikennöinti ja riittävät paikoitusalueet.

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen, C-talo on valmistunut alkuvuonna 2019. Sueraava, B-talo, on suunnitteilla. Sen arvioitu valmistumisaika on v. 2020. Kokonaisuudessaan Pressissä on 15 000 m2 vuokrattavaa tiaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin. Pressi Smart Premises: Pressin toimitilat sopivat moneen - edustavaksi pääkonttoriksi, vaativiksi tuotanto-/laboratoriotiloiksi tai yritystoimintaa tukeviksi huoltotiloiksi. Pressi onkin suunniteltu yrityksille, joiden toimintoihin voi sisältyä toimistotilojen lisäksi esimerkiksi tuotesuunnittelua, tuotannollista toimintaa tai varastointia. Pressiin voi yhdistää käyttäjän liiketoiminnasta riippuen myös näyttely- ja jopa B2B-myyntitilaa. Toimistorakennukset on yhdistetty toisiinsa korkealla pohjakerroksella, johon on mahdollista sijoittaa kevyttä tuotanto-, laboratorio- tai vaikkapa varastotiloja. Lounasravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan ja catering-palvelut. Toimistokerroksen koko, yli 1000 m2, mahdollistaa isojen yritysten toimintojen tehokkaan yhdistämisen. Toisaalta kerrosala on pienimmillään jaettavissa 200 m2 erillisiin toimitiloihin. Pohjakerrosten monitoimitilat ovat korkeampaa noin 5-6 m korkeaa tilaa, joka on jaettavissa pysty- ja vaakasuuntaan. Mahdolliset tilakoot ovat 200 m2-1000 m2. Nämä tilat sopivat esimerkiksi tuotannolliseen tai kokoonpanotoimintoihin, puhdastiloiksi, konesalikäyttöön tai showroomiksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Piha-alueella on huomioitu erilaisten ajoneuvojen tilatarpeet, niille erilliset liittymät, muu pihaliikennöinti ja riittävät paikoitusalueet.

Liikenneyhteydet

Lentokentälle vain 10 min. ajomatka ja Helsingin keskustaan ajaa 20 minuutissa. Keskustasta Vantaankoskelle pääsee lähijunalla noin 20 minuutissa. Vantaankosken lähijuna-asema on n. 500 m päässä. Bussiyhteydet alueelle mm. linja nro 36, 43, 45, 51, 52, 53, 56, 56K, 535.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Martinkyläntie 7 B-talo, 5000m2, , Toimistotila
Toimistotila

Martinkyläntie 7 B-talo
Vantaa 01770

  • Kaupunginosa: Vantaankoski
  • Pinta-ala: 5000 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: Kesä 2022
  • Rakennusvuosi: 1.vaihe C-talo valmistunut v.2019
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.