Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Uutistie 3 C-talo, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Vantaankoski, 229 m2

Kohde #26735

Kuvaus

Vuokrattavana moderni avotoimisto Pressi Smart Premises C-talon neljännestä kerroksesta. Toimitilalla on oma neuvotteluhuone, keittokomero sekä wc-tilat. Pressi C sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnanväylän varrella, lähellä Kehä III:n liittymää. Vantaankosken juna-aseman läheisyys mahdollistaa helpon liikkumisen Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Pressi Smart Premises C-talo. Monipuolinen ja viihtyistä, vuonna 2019 rakennettu toimitilakiinteistö Vantaankoskella. Tämä kiinteistö on Pressi Smart Premises -kokonaisuuden ensimmäinen osa. Kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta.

Viihtyisässä kohteessa yhdistyvät uusimmat energiatehokkuusmenetelmät ja moderni tilatekniikka. Kohteessa on oma lounasravintola ja runsaasti pysäköintipaikkoja, myös sähköautoille. Lisäksi kiinteistöstä löytyy pyöräparkki sekä maksuttomat suihku- ja pukeutumistilat työmatkapyöräilijöille.

Pressi näyttää ulkoisesti tavanomaiselta toimistorakennukselta. Parkkialueen alle kätkeytyy kuitenkin yksi uusi innovaatio, maalämpöä siirtävä energiaväylä, jolla pienennämme ympäristörasituksen lisäksi ylläpitokustannuksia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Uutistie 3 C-talo
Vantaa 01770

  • Kaupunginosa: Vantaankoski
  • Pinta-ala: 229 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2019
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.