Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vantaankoskentie 14, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Vantaankoski, 382 m2

Kohde #24014

Kuvaus

Vapaa siisti katutason liiketila 381,7 m2 Business Park Kehämyllyssä. Suuret näyteikkunat, korkeaa tilaa. Tila soveltuu esimerkiksi erikoiskaupalle tai kuntosalille. Pohjakuvassa liiketila LT 3.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

KEHÄMYLLY – näyttävä toimistotalojen ja liiketilan kokonaisuus – on rakennettu Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän risteykseen. Upean Kehämyllyn tilat houkuttelevat avaruudellaan ja tyylikkyydellään. Osittain lasiseinäisissä tiloissa on jäähdyttävä ilmastointi ja tavallista suurempi huonekorkeus luo tilan tuntua.

Business Park Kehämyllyyn pääset kätevästi myös omalla autolla, jonka voit huoletta pysäköidä lämpimään pysäköintihalliin tai pihalla olevalle parkkipaikalle. Molemmissa on tilaa n. 150 autolle ja pysäköintihallista on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.

Liikenneyhteydet

Etäisyys lähimmälle bussipysäkille 100 m. Pysäkillä pysähtyy useita Vantaan sisäisiä ja seutulinjoja. Kehärata ja suunnitteilla oleva suuri Kivistön liikealue korostavat entisestään kiinteistön hyvää sijaintia. Helsingin keskustaan 15 km, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 8 km, lähimmälle rautatieasemalle 1,5 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Vantaankoskentie 14
Vantaa 01670

  • Kaupunginosa: Vantaankoski
  • Pinta-ala: 382 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2009
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.