Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Rahtitie 3, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromiehenkylä, 300m2

Kohde #20376

Kuvaus

Vaikuttava toimisto uniikilla näköalalla. Tästä ylimmän kerroksen tilan suurista ikkunoista avautuvat henkeä salpaavat näkymät Helsinki-vantaan lentokentän kattojen yli. Tämä tila sopii erityisen hyvin yrityksen pääkonttoriksi tai edustustiloiksi. Tilassa on neuvotteluhuone, oma keittiö ja WC tilat ja se sijaitsee samassa kerroksessa näköalaterassin ja saunatilojen kanssa. Sisääntulo tapahtuu suoraan pääaulasta hissillä, eikä kerroksessa ole muita vuokralaisia. Tähän monitilatoimistoon on mahdollista toteuttaa sekä tiedonkulkua edistävä avoitoimistotila, omia toimistohuoneita tietotyöläisille tai taukotila rennompaan olemiseen. Monitila myös muokkautuu helposti käyttäjiensä näköiseksi vaikkapa silloin, kun henkilöstön määrä muuttuu tai työtekotavat uudistuvat. Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata lämpimästä parkkihallista, johon on kulku hissillä suoraan toimiston aulasta. Tämä upea toimisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Airside Center Rahtitie 3. Vuonna 2001 valmistunut rakennus Terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille. Airside Center tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea. Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Airside Center vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Airside Center Rahtitie 3. Vuonna 2001 valmistunut rakennus Terminaali 1:n välittömässä läheisyydessä sopii mainiosti vaikkapa kansainvälisen yrityksen pääkonttorille. Airside Center tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja muunneltavaa toimistotilaa huippusijainnilla. Vieressä sijaitsevan terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea. Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Lentokenttäalueen yritysyhteisön jäsenenä ja LAKn asiakkaana käytössäsi ovat paitsi kiinteistön omat neuvotteluhuoneet, myös muut LAKin tarjoamat tilat ja palvelut. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Saunatilojen lisäksi talon asukkailla on käytössään aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin Airside Center vastaa suurilla sosiaalitiloilla ja selkeällä polkupyöräpysäköinnillä.

Liikenneyhteydet

Etäisyys Kehäradan asemalle 150 m. Etäisyys matkustajaterminaaliin 100 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Rahtitie 3, 300m2, 7. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Rahtitie 3
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Veromiehenkylä
  • Pinta-ala: 300 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.