Teknobulevardi 3-5 D-talo, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Teknobulevardi 3-5 D-talo, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromiehenkylä, 790 m2

Kohde #24176

Kuvaus

Technopolis Helsinki-Vantaan D-talon 5. kerroksesta saatavilla useammasta vierekkäisestä toimistosta yhteensä 790 m2 kokonaisuus + lisäoptio naapuritiloista. Tilat on muokattavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Monitoimitilaa, työhuoneita, avotilaa, neuvotteluhuoneita. Läpitalon valoisa tila, tehokas pohjaratkaisu. Useita keittiö- ja wc-tiloja, useita sisäänkäyntejä. Vuokralaisille on tarjolla monipuoliset ja kattavat palvelukokonaisuudet. Technopolis Helsinki-Vantaa, laadukasta toimitilaa Business Park palveluilla Aviapolis-alueen sydämessä, aivan lentokentän vieressä. Kampuksella on kahdeksan rakennusta ja yhdeksäs valmistuu alkuvuodesta 2022. Laadukkaat toimitilapalveut: aula- ja postipalvelut, ravintola, catering-palvelut, videoneuvotteluhuone, kokouspalvelut ja edustustilat, parturi-kampaamo, hieroja, kuntosali, kiinteistöhuolto, siivous ja vartiointi. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Gold.

Liikenneyhteydet

Helposti saavutettavissa autolla Kehä III ja Tuusulanväylää pitkin. Alueella on loistavat liikenneyhteydet varsinkin uuden Aviapolis juna-aseman myötä, joka valmistui kesällä 2015 500m päähän. Bussipysäkille 200 m, lentokentälle 1,3 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Teknobulevardi 3-5 D-talo, 790m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Teknobulevardi 3-5 D-talo
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Veromiehenkylä
  • Pinta-ala: 790 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 9.rak. I-talo valmistuu alkuv.2022
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.