Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 12 A PIANO, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 324 m2

Kohde #27113

Kuvaus

Edustava, avara ja valoisa tila Kehä III:n kupeessa. Gate8 tarjoaa vuokralaisilleen kattavat, yritystoimintaa tukevat oheispalvelut ja runsaasti parkkitilaa.

Gate8 PIANO. Kesällä 2017 Gate8 Pianossa uudistettiin aula- ja neuvottelutiloja näyttävästi. Kattoterassi ja sen yhteydessä oleva neuvotteluhuone ja saunalounge houkuttelevat myös uusitulla pintamateriaaleilla ja sisustuksella.

Gate8 Business Parkin I-vaihe koostuu kolmesta toimistorakennuksesta (Piano, Presto ja Forte) sekä pysäköintitalosta Avioapoliksessa, Kehä-III:n varrella Jumbon palvelujen ja lentokentän vieressä.

Gate8 tarjoaa näyttävien toimistotilojen lisäksi kattavat yrityspalvelut, joista voit valita yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden. Valittavina ovat toimisto- ja aulapalvelut, neuvottelutilat ja auditorio, edustavat saunatilat , modernit tietoliikenne- ja viestintäratkaisut, matkatoimistopalvelut sekä lounas- ja á la carte-tasoiset ravintolat. Myös henkilöstön hyvinvointi on otettu huomioon ja yritykselläsi on mahdollisuus tarjota henkilökunnalle mm. kuntosalin käyttömahdollisuus.

Piha-alueelta ja pysäköintitalosta löytyy paikoistustilaa sekä henkilöstön, että vieraiden tarpeisiin. Lisäksi runsasta palvelutarjontaa täydentävät vastapäätä sijaitsevat kauppakeskus Jumbo sekä elämyskeskus Flamingo.

Liikenneyhteydet

Paikalle pääsee useilla busseilla sekä junalla Aviapoliksen asemalta. Lentokenttä sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan tai yhden juna-aseman välin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Äyritie 12 A PIANO
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 324 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.