Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Äyritie 8 D LARGO, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 840 m2

Kohde #19197

Kuvaus

Gate 8 Business Park II-vaihe, LARGO.

Valoisa ja avara ylimmän, kuudennen kerroksen toimistotila tyylikkäässä kiinteistössä lähellä mm. lentokenttää, kauppakeskus Jumboa ja Kehä III:sta. Toimiston valokuvat ovat tästä tilasta. Koko kerros, joka on mahdollista jakaa pienempiin kokonaisuuksiin.

Äyritie 8 D Largo on Aviapoliksen alueella oleva laadukas toimistotalo todella hyvillä palveluilla Gate8 Business Parkissa. Kiinteistöllä on vuokrattavia pysäköintipaikkoja talon edessä sekä erillisessä pysäköintirakennuksessa.

Gate8 on alue, joka koostuu kahdeksasta eri toimistorakennuksesta. Ne yhdessä muodostavat aktiivisen yrityskeskittymän, jossa toimii tällä hetkellä noin 140 yritystä. Jokaisessa rakennuksessa on erikokoisia yrityksiä useilta eri toimialoilta. Huippuluokan tilat ja räätälöity valinnainen palvelupaketti; toimisto-, ravintola-, tietoliikenne-, käyttö- ja ylläpitopalvelut. Kuntosali. Neuvottelu- ja saunatilat.

Gate8 II-vaiheen viisi rakennusta Alto, Allegro, Vivace, Largo ja Rondo ovat valmistuneet v.2005-2009.

Gate8 on aivan lentokentän kupeessa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä kentältä. Alue on kasvava pienoiskaupunki ja sitä kutsutaan yleisesti nimellä Aviapolis. Gate8 on paitsi lentokentän, myös muiden palvelujen tuntumassa. Vastapäätä on Jumbo, yli 100 erikoisliikkeen ostospaikka. Lähellä ovat myös muut kauppapaikat, hotellit, vapaa-ajan viihdekeskus (mm. elokuvat ja keilaus), vesipuisto ja kylpylä sekä terveys- ja fitness-keskus.

Liikenneyhteydet

Sijainti Kehä III:n varrella avaa hyvät yhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä liikkuville. Lentoasemalle vain pari minuuttia, Helsingin ydinkeskustaan n. 20 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Äyritie 8 D LARGO
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 840 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2008
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.