Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karhumäenkuja 2a, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 271 m2

Kohde #27614

Kuvaus

4. kerroksen tila Aviabulevardi A2:ssa. 4. krs tilan koko 260 m2 + jyvitetyt yhteistilat = 271,3 m2. Aviabulevardi on suunniteltu ja toteutettu LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa, joka näkyy vuokralaisille kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä.

AVIABULEVARDI A2

Lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitseva tyylikkään moderni Aviabulevardi on kansainvälisen yrityksen unelmapaikka.

Aviabulevardi koostuu kahdesta toimistorakennuksesta A1 ja A2. Kohteesta löydät tiloja, jotka muuntuvat joustavasti tarpeiden mukaan ja tarjoavat mahdollisuuden ihmisten välisille kohtaamisille. Lisäksi A2-talon erikoisuutena 7. kerroksesta löytyy kaksi vuokrattavaa neuvotteluhuonetta, sekä sauna ja palju upein kiitotienäköaloin noin 10 henkilölle.

Tilat, joiden talotekniikka on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, muuntuvat joustavasti tarpeittesi mukaan. Kiinteistössä toimiva toimistohotelli Regus tarjoaa tarvittaessa työtilat joustavasti tunniksi, päiväksi tai pidemmäksikin ajaksi. Samassa pihapiirissä toimiva hotelli Clarion täydentää Aviabulevardi-kokonaisuuden korkeatasoisilla majoitus-, kokous-, virkistys- ja ravintolapalveluillaan.

Liikenneyhteydet

Aviabulevardi sijaitsee aivan uuden juna-aseman vieressä, samalla tontilla Kehäradan Aviapolis-aseman kanssa. Taksiasema ja bussiterminaali kätevästi lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Karhumäenkuja 2a
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 271 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi: 11/2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.