Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Markkatie 6-8, Vantaa

For rent, Office, Vantaa, Veromies, 13600 sqm

Target #7609

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Avia Centre on laadukas toimistokompleksi Vantaan Aviapoliksessa, pääkaupunkiseudun vahvimmin kehittyvällä yritysalueella. Avia Centren tilaratkaisut on suunniteltu joustamaan yritysten tilatarpeiden mukaan.

Avia Centren kokonaislaajuus on yhteensä n. 13 600 m² ja tilaratkaisut suunnitellaan asiakastarpeen mukaan. Katutasoon on mahdollista toteuttaa mm. showroom-, varasto- tai huoltotiloja. Ylempiin kerroksiin voidaan toimistotilojen lisäksi sijoittaa esim. koulutus- tai muita erikoistiloja.? Mahdollisia palveluita ovat vastaanotto, ravintola/kahvila sekä kokoustilat.

Avia Centre on uusi pääkonttoritason toimistorakennus Vantaan Aviapoliksessa, pääkaupunkiseudun vahvimmin kehittyvällä yritysalueella. Tilat ja palvelut on räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden mukaan. Mahdollisia palveluita ovat vastaanotto, ravintola/kahvila sekä kokoustilat. Tarpeen mukaan käytettävissä on myös sauna-osasto, kuntosali ja virkistystiloja.

Avia Centren kokonaislaajuus on yhteensä n. 13 600 m2, joka voidaan tarvittaessa toteuttaa kolmessa ei vaiheessa. Pienin mahdollinen toteutuskokonaisuus on n. 3 400 m2 ja sen arvioitu rakennusaika on noin 12 kuukautta. Koko hankkeen arvioitu rakennusaika on 20 kk.

Pysäköintipaikkoja pysäköintitalossa on n. 230-250 kpl ja piha-alueilla n. 32 kpl.

Communications

Aviapoliksen juna-asemalle n. 10 min. kävelymatka. Monet bussilinjat kulkevat Tikkurilaan, jonne on matkaa vain n. 5 km/10 min. Lentoasemalle matkaa on vain muutama kilometri.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Markkatie 6-8
Vantaa 01510

  • Area: Veromies
  • Surface area: 13600 sqm
  • Floor: Useita kerroksia
  • Available: suunnitteilla, rak.aika 18 kk
  • Year of construction:
  • Rental category: 25-30 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.