Perintötie 2 - Avia Line I, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Perintötie 2 - Avia Line I, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 185 m2

Kohde #22922

Kuvaus

Osa neljännen kerroksen toimistotilaa vuokrattavana Avia Line 1:ssä. Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Aviapolis-alueella, Kehä III:n läheisyydessä ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä kauppakeskus Jumbosta. AVIA LINE I Avia Line koostuu neljästä lähes identtisestä toimistorakennuksesta, jotka nousevat lentokentän läheisyyteen. Kokonaisuuden kolme ensimmäistä vaihetta on valmistunut. Avia Line I on valmistunut vuonna 2008 ja uudistettu pääaulan osalta v.2016. Kiinteistössä on lämpöpistokkeilla varustettu parkkihalli ja pihapaikkoja. Kauppakeskus Jumboon on noin 1,5 km. Avia Line II valmistui vuonna 2011 ja Avia Line III vuonna 2013. Avia Line IV on suunnitteilla, rakentaminen kestää 12 kk. Jokaisessa rakennuksessa on kellari-, sisääntulo- ja neljä varsinaista toimistokerrosta sekä iv-konehuonekerros. Maanpinnan tasossa olevassa pääsisäänkäyntikerroksessa on sisääntuloaula sekä neuvottelu- ja toimistotiloja.

Liikenneyhteydet

Avia Line sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä. Bussipysäkki on 500 metrin, Aviapoliksen juna-asema 1,5 kilometrin ja lentokenttä noin 2,5 kilometrin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Perintötie 2 - Avia Line I
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 185 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 10/2008
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.