Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Robert Huberin tie 16, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 2117 m2

Kohde #17883

Kuvaus

Koko 3. kerros. Etsitkö uutta ja edustavaa tilaa Aviapoliksen alueelta. Toimistotalo Robert on valmistunut kesällä 2019 ja tarjoaa räätälöitävät toimistotilat kilpailukykyiseen hintaan. Jokaisessa toimistotilassa on omat laadukkaat keittiö- ja saniteettitilat sekä tarvittava määrä tauko-, neuvottelu- ja kokoustiloja. Sosiaalitilat ja vuokrattavaa varastotilaa löytyy kiinteistön kellarikerroksesta.

Robert on 10 000m2 suuruinen LEED GOLD sertifioitu uudisrakennus, joka on valmistunut kesällä 2019 ja tarjoaa yrityksellesi monipuolista toimistotilaa, joustavin tilaratkaisuin. Tämä upea ja moderni, nykypäivän yrityksen tarpeita vastaava toimistotalo koostuu neljästä kerroksesta. Toimitiloista on mahdollista muokata juuri omiin tarpeisiin sopiva tila. Jokaiseen kerrokseen tulee neljä hissiä, jotta tomitilaratkaisut olisivat mahdollisimman joustavia. Toimitilaan voi luoda yksittäisiä toimistohuoneita, nykyaikaista monitoimitilaa ja sosiaalista yhteistilaa käyttäjien toiveiden mukaisesti. Ylimmässä kerroksessa käyttäjiä palvelee Fazer-lounasravintola.

Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvavista yritysalueista sekä työpaikkakeskittymistä, joka houkuttelee myös kansainvälisiä yrityksiä. Aviapoliksen alue kasvattaa suosiotaan jatkuvasti erinomaisen sijaintinsa, liikenneyhteyksiensä, palveluidensa ja lentokentän läheisyyden ansiosta. Runsaasti parkkitilaa ja erinomaiset kulkuyhteydet autoilijoille liikenteen solmukohdasta, Kehä III ja Tuusulanväylän risteyksestä.

Liikenneyhteydet

Lentokenttä ja palvelut lähellä; lentokentälle 2 min autolla. Loistavat kulkuyhteydet julkisilla ja autolla. Keskustaan autolla 25 min ja junalla 30 min. Juna-asemalle n. 500 metriä ja linja-autoasemalle 100 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Robert Huberin tie 16
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 2117 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: kesä 2019
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.