Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Robert Huberin tie 3 B, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 425 m2

Kohde #18446

Kuvaus

Siisti viidennen kerroksen toimistotila erinomaisella sijainnilla Aviapoliksessa, Kehä III:n varrella, lentokentän kupeessa ja Jumbon sekä Flamingon kauppakeskusten läheisyydessä. Tila koostuu avotoimistosta ja työhuoneista. Nykyaikaisella toimistotekniikalla varustettu toimistotila voidaan muuttaa vuokralaisen tarpeiden mukaan esim. avo- tai kombitilaksi.

Avia Prima on nykyaikainen toimistokohde Vantaan Aviapoliksessa, Kehä III:n varrella ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Avia Prima sijaitsee lähellä Kauppakeskus Jumboa, Viihdekeskus Flamingoa, Scandicin hotellia ja kongressikeskusta.

Avia Priman vuokrattavat toimitilat ovat moderneja, ja niitä on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, henkilöstöravintola ja vuokrattavia autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Aviapoliksen juna-asemalle noin kilometrin matka. Lentokentälle vain pari minuuttia, samoin Jumbon ja Flamingon palveluihin. Lähimmät bussipysäkit alle 100 metrin päässä. Bussipysäkille 1 km, juna-asemalle 1,5 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Robert Huberin tie 3 B
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 425 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.