Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Robert Huberin tie 7, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 588 m2

Kohde #18146

Kuvaus

Vuokrattavissa lentokentän läheltä logistiikka- ja varastokiinteistöstä toisen kerroksen toimistotila. Varastotilaa ei vapaana.

Erinomaisella sijainnilla oleva Vantaan Veromiehessä sijaitseva logistiikka-/varastokiinteistö. Rakennus kuuluu ns. Kurt Simbergin suunnittelemiin “Huber-halleihin”. Kohteessa on sekä toimisto- että varastotiloja. Varastotilat ovat noin 6 metriä korkeaa tilaa. Lisäksi tiloissa on lastaustaskut ja nosto-ovet. Toimistotilat sijaitsevat kiinteistön toisessa kerroksessa. Kellarikerroksesta löytyvät suihku- ja pukuhuonetilat.

Kiinteistön tilavalla piha-alueella kääntyvät vaivatta isommatkin ajoneuvot. Pihalta löytyy runsaasti parkkitilaa ja myös lämmitystolpalla varustettuja nimettyjä pistokepaikkoja. Alueella tehokas vartiointi.

Liikenneyhteydet

Kohteen sijainti Vantaan Veromiehen teollisuusalueella on logistisesti erinomainen. Kiinteistöstä on Kehä III:lle vain parin sadan metrin matka ja Helsinki-Vantaan lentoasemallekin alle kilometri.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Robert Huberin tie 7
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 588 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1980 ja 1981 (2001)
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.