Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tikkurilantie 120, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Veromies, 8000m2

Kohde #19703

Kuvaus

Toimistotilaa yhteensä noin 8000 m2. Arvioitu rakentamisaika on n. 18 kk. Aero tarjoaa yrityksellesi innostavat tilat hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä kauppakeskus Jumboa. Aeroon rakennetaan laadukkaat ja helposti muokattavat, yrityksesi tarpeita optimaalisesti palvelevat tilat. Aeron kokonaislaajuus on yhteensä n. 8000m2, joka on mahdollista toteuttaa kahdessa osassa. Arvioitu rakentamisaika on n. 18 kk. Mahdollisuus tehdä tilat aulapalvelulle ja neuvottelukeskukselle. Mahdollisuus rakennuttaa ravintola/kahvila. Pysäköintipaikat viereisessä pysäköintitalossa (yhteiskäyttöinen asuntojen kanssa).

Aero tarjoaa yrityksellesi innostavat tilat hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä kauppakeskus Jumboa. Aeroon rakennetaan laadukkaat ja helposti muokattavat, yrityksesi tarpeita optimaalisesti palvelevat tilat. Aeron kokonaislaajuus on yhteensä n. 8000m2, joka on mahdollista toteuttaa kahdessa osassa. Arvioitu rakentamisaika on n. 18 kk. Mahdollisuus tehdä tilat aulapalvelulle ja neuvottelukeskukselle. Mahdollisuus rakennuttaa ravintola/kahvila. Pysäköintipaikat viereisessä pysäköintitalossa (yhteiskäyttöinen asuntojen kanssa).

Liikenneyhteydet

Aviapolis juna-asema n.1 km, lentokenttä n.2 km, Tikkurilantietä pitkin kulkevat bussit, nopea yhteys Kehä III:lle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Tikkurilantie 120, 8000m2, Koko rakennus, Toimistotila
Toimistotila

Tikkurilantie 120
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 8000 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu: rakennusaika n. 18 kk
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.