Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Virkatie 7, Vantaa

Vuokrattava, Liiketila, Vantaa, Veromies, 1214 m2

Kohde #25200

Kuvaus

Autoliikkeen myymälätila vapautumassa. Tilaan on kaksi nosto-ovea, siistit yhteiskäyttöiset taukotilat. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

AL-autopalvelukeskus avattiin paraatipaikalle Kehä III varteen keväällä 2016. Huippunäkyvyys Tuusulantien läheisyydessä, kauppakeskus Jumbon tuntumassa.

Autopalvelukeskuksessa toimii useita yrittäjiä, jotka tarjoavat erilaisia autoiluun liittyviä palveluita. Keskuksessa on mm. moderni pesukatu, katsastusasema, auton huolto- ja korjaamopalvelut, käsinpesu- ja kiillotuspalvelut sekä muita autoalaan liittyviä palveluita. Kiinteistössä toimii myös mm. Kamux autokauppa, Suomen Autokauppa SAKA, AL-autopalvelukeskus AVIA, Puuilon tavaratalo ja lounasravintola.

Liikenneyhteydet

Virkatie 7:ään on helppo tulla niin autolla kuin julkisillakin. Kiinteistön lähettyvillä, n. 400m päässä, on Aviapoliksen juna-asema josta pääsee Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemille. Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 2 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, kauppakeskus Jumboon 0,5 km, Helsingin keskustaan 10 km, Kehä III vieressä, Lahden tielle 4 km ja Tuusulan tielle 1 km.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Virkatie 7
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 1214 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1974
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.