Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Virkatie 8 A, Vantaa

Vuokrattava, Tuotantotila, Vantaa, Veromies, 2700m2

Kohde #20557

Kuvaus

Vuoden 2021 alkupuolella vapautuva monipuolinen tuotanto-, toimisto, ja varastotila. Tilan korkeus 3-5 metriä. Virkatie 8 A on kaksikerroksinen teollisuuskiinteistö joka on rakennettu 1970-luvun lopulla alunperin sähkökaapeleiden valmistuskoneiden tekoa varten. Tänä päivänä kiinteistö on monipuolisessa käytössä. Kiinteistöissä toimii mm. painotalo ja osa tiloista on logistisessa käytössä sekä kiinteistöhuoltoyhtiön tarvikevarastona. Kiinteistö on helppo saavuttaa isommallakin kalustolla selkeiden kulkureittien ansiosta.

Virkatie 8 A on kaksikerroksinen teollisuuskiinteistö joka on rakennettu 1970-luvun lopulla alunperin sähkökaapeleiden valmistuskoneiden tekoa varten. Tänä päivänä kiinteistö on monipuolisessa käytössä. Kiinteistöissä toimii mm. painotalo ja osa tiloista on logistisessa käytössä sekä kiinteistöhuoltoyhtiön tarvikevarastona. Kiinteistö on helppo saavuttaa isommallakin kalustolla selkeiden kulkureittien ansiosta.

Liikenneyhteydet

Virkatie 8 A sijaitsee Kehä III:n vieressä Tuusulantien läheisyydessä Kehäradan varrella kehittyvällä alueella, monipuolisten palvelujen äärellä. Lähistöllä sijaitsevat autokauppakeskittymä, harraste- ja vapaa-ajan liikkeitä sekä Kauppakeskus Jumbo. Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa n. 2 kilometriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Virkatie 8 A, 2700m2, 1. kerros, Tuotantotila
Toimistotila

Virkatie 8 A
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Veromies
  • Pinta-ala: 2700 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu: 1.4.2021
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.