Postimiehenkuja 4, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Postimiehenkuja 4, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Viinikkala, 3969 m2

Kohde #18309

Kuvaus

Loppuvuodesta 2022 valmistunut uudiskohde. Vuokrataan uusi, n. 9 m korkea varastotila sisältäen 224,7 m² parvitilaa, johon voidaan toteuttaa tarpeen mukaan toimisto- ja sosiaalitiloja. Lattian kantavuus on 5 000 kg/m². Tilan johtaa kaksi lastaustaskua ja toteutettavissa on yksi lastaustasku lisää. Tilaa mahdollista myös jakaa kahden käyttäjän kesken. 8. Pysäköintipaikkoja saatavilla sekä piha-alueelta että pysäköintilaitoksesta. Tiloista suora käynti parkkihalliin sekä sosiaalitiloihin.

Vantaan Rasti on pitkäaikainen logistiikkakehityshanke pääkaupunkiseudun tärkeimmällä logistiikka-alueella Vantaan Viinikkalassa Kehä III:n varrella, lentokentän läheisyydessä. Tarjolla toimitilat yritykselle, jolla on tarve moderneille varasto- tai teollisuustiloille huippusijainnilla. Tiloihin on mahdollisuus sijoittaa esim. huolto- / kokoonpano- / näyttely- / tuotannollista toimintaa tai vaikkapa noutovarasto.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Postimiehenkuja 4
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 3969 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.