Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Suokallionkuja 8, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Viinikkala, 4700m2

Kohde #20364

Kuvaus

K3 Logistics Westissä vapaana vielä yksi tila logistiikka- ja tuotantotilojen käyttöön, n. 4700 m2. Kohde on rakenteilla ja tilat valmistuvat kesäkuussa 2020. K3 Logistics West on rakennusoikeudeltaan n. 11 300 m2 kalliopohjainen tontti Vantaan Viinikkalassa. Tontti soveltuu monipuolisesti logistiikka- ja tuotantotilojen käyttöön. Kohde on rakenteilla ja tilat valmistuvat kesäkuussa 2020. K3 Logistics West tarjoaa perinteisen lastauslaituritason varastointi- ja tuotantotilaratkaisut yhdelle tai useammalle toimijalle. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen. K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8. K3 Logistics West -tontilta saa erittäin hyvän näkyvyyden Katriinantielle, sekä kauemmaksi Tikkurilantielle. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.

K3 Logistics West on rakennusoikeudeltaan n. 11 300 m2 kalliopohjainen tontti Vantaan Viinikkalassa. Tontti soveltuu monipuolisesti logistiikka- ja tuotantotilojen käyttöön. Kohde on rakenteilla ja tilat valmistuvat kesäkuussa 2020. K3 Logistics West tarjoaa perinteisen lastauslaituritason varastointi- ja tuotantotilaratkaisut yhdelle tai useammalle toimijalle. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen. K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8. K3 Logistics West -tontilta saa erittäin hyvän näkyvyyden Katriinantielle, sekä kauemmaksi Tikkurilantielle. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.

Liikenneyhteydet

K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja uuden Kehäradan läheisyydessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Suokallionkuja 8, 4700m2, Useita kerroksia, Varastotila
Toimistotila

Suokallionkuja 8
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 4700 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: kesä.20
  • Rakennusvuosi: Arvioitu aloitus v.2019
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.