Suokallionkuja 8, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Suokallionkuja 8, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Viinikkala, 4700 m2

Kohde #20364

Kuvaus

Vuokrattavana 4700m² tilakokonaisuus, joka koostuu 3700m² varasto- ja tuotantotilasta, 540m² parvi-ja varastotilasta sekä noin 450m² toimisto- ja sosiaalitiloista. Vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa rakenteilla olevien tilojen suunnitteluun. Varastotilassa on useita lastaustaskuja, lastauslaituri sekä nostopöytä. Varastotilan vapaa korkeus on 12 metriä ja lattian kantavuus 6000 kg/ m². Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen. Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja henkilöautoille. Kohde valmistui kesäkuussa 2020.

Kesäkuussa 2020 valmistunut noin 11300 m2 laajuinen K3 Logistics West tarjoaa perinteisen lastauslaituritason varastointi- ja tuotantotilaratkaisut. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen.

K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki – Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8. K3 Logistics West -tontilta saa erittäin hyvän näkyvyyden Katriinantielle, sekä kauemmaksi Tikkurilantielle. Naapurissa sijaitsevat mm. Suomen Rahapaja, Wihurin / Metrotukun suurvarasto, sekä Postin pks -terminaali.

Liikenneyhteydet

K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja uuden Kehäradan läheisyydessä. Bussipysäkki 400 m, juna 3,9 km, lentokenttä 4,0 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Suokallionkuja 8
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 4700 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: valmistunut 6/2020
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.