Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tahkotie 1 B, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Viinikkala, 360 m2

Kohde #22555

Kuvaus

Logistiikka-/varastokiinteistöstä vuokrattavissa toisen kerroksen toimistotila.

STC Viinikkala koostuu kahdesta vuonna 2011 valmistuneesta logistiikka/varastorakennuksesta Aviapoliksessa. Vuokrattavat toimitilat ovat pääosin keskisuuria lastauslaiturein/-taskuin varustettuja varastotiloja ja niiden yhteyessä olevia toimisto- ja aputiloja. Piha-alue on asfaltoitu ja aidattu. Samassa pihapiirissä STC Viinikkalan kanssa sijaitsee hiukan isompia tilakokonaisuuksia tarjoava Grand Cargo Terminal.

Smart Tech Center (STC) tilakonsepti on suunniteltu erityisesti pk-yritysten toimitilatarpeisiin. Tärkein ominaisuus on räätälöitävyys: logistiikan lisäksi tilakokonaisuudet soveltuvat tuotanto- ja toimistokäyttöön, yrityksen liiketoiminnan mukaisesti. Kiinteistöpalvelut (mm. jätehuolto, vartiointi ja kulunvalvonta) järjestyvät talon puolesta vuokralaisen niin halutessa.

Kohde sijaitsee Tikkurilantien varrella Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Viereisillä tonteilla sijaitsevat Hobby Hallin ja Itellan logistiikkakeskukset sekä mm. Kaukokiidon ja Beweshipin terminaalit.

Liikenneyhteydet

Hyvät yhteydet lentokentälle, Vuosaaren satamaan sekä Tampereen ja Lahden mottoriteille. Julkiset kulkuvälineet kulkevat Tikkurilantietä pitkin ja kehäradan kautta kohde on saavutettavissa myös junalla. Viinikkalan asemavaraus vastapäätä Tahkotien tonttia. Bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 3,5 km, lentokentälle 4,6 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tahkotie 1 B
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Viinikkala
  • Pinta-ala: 360 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2011
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.