Tähtäinkuja 9, Vantaa | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tähtäinkuja 9, Vantaa

Vuokrattava, Varastotila, Vantaa, Virkamies, 2500 m2

Kohde #24034

Kuvaus

Toimivaa logistiikkatilaa, jonka yhteydessä myös monipuoliset toimisto-, koulutus- ja edustustilat sekä avara showroom. Tähtäinkujalla on toimistotilaa yhteensä noin 1500 m² ja logistiikkatilaa n. 1000 m². Toimisto-osan tilat jakautuvat kahteen kerrokseen: ensimmäisestä löytyy koulutus- ja kokoustilaa, toisesta muunneltavaa avo- ja huonetilaa. Tiloissa on kaikki esim. maahantuontiyrityksen tarpeisiin: -varasto -toimisto -näyttelytila tuotelanseerauksiin -koulutustila asiakkaille Logistiikkahallin vapaa korkeus on 8 metriä, lattian kantavuus 2000 kg/m² ja nosto-ovien koko 3 x 3 m. Hallissa on kaksi nosto-ovea ja kolme lastaustaskua. Tällä hetkellä kiinteistöllä on n. 30 autopaikkaa. Erinomainen sijainti Vantaan Aviapoliksen logistiikkakeskittymässä ja keskeisellä paikalla lähellä lentoasemaa. Laaja asfaltoitu piha-alue mahdollistaa helpon liikennöinnin myös rekoilla sekä riittävän tilan lastaus- ja purkutoimille.

Liikenneyhteydet

Kehä III:n liittymä sijaitsee kohteen välittömässä läheisyydessä, ja kävelymatkaa Aviapoliksen asemalle on alle 1,5 kilometriä. Matkaa Helsingin keskustaan on noin 20 km ja Vuosaaren satama on saavutettavissa autolla 15 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Tähtäinkuja 9, 2500m2, Useita kerroksia, Varastotila
Toimistotila

Tähtäinkuja 9
Vantaa 01530

  • Kaupunginosa: Virkamies
  • Pinta-ala: 2500 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.