Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Virkatie 10, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Virkamies, 850 m2

Kohde #27305

Kuvaus

Erittäin hyvä yhdistelmä varastoa / tuotantotilaa ja toimistoa vapautumassa viimeistään maaliskuun alusta. Lastauslaituri ja sisäänajettava ovi suoraan varastotilaan. Tilassa myös puutyöverstas. Toimistot myös 1. kerroksessa. Tähän tilaan tehdään sopimuksia ainoastaan vuoden 2024 loppuun.

1970- luvulla rakennettu kiinteistö, jossa toimii tällä hetkellä muun muassa erilaisia kauppa ja varastotoimitilakäyttäjiä. Suurin osa Virkatie 10 kiinteistön tiloista on toimistokäytössä. Toimistotiloissa keittiö- ja wc-tilat ovat yhteiskäytössä.

Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n vieressä Tuusulantien läheisyydessä kauppakeskus Jumbon palvelujen ääressä. Aviapoliksen Kehäradan asema sijaitsee n. 300 metrin päässä.
Kiinteistö sijaitsee kehittyvällä alueella, monipuolisten palvelujen äärellä. Lähistöllä sijaitsee hotelleja, autokauppakeskittymä ja harraste ja vapaa-ajan liikkeitä. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee n. 2 kilometrin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Virkatie 10
Vantaa 01510

  • Kaupunginosa: Virkamies
  • Pinta-ala: 850 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.