Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tulkintie 29, Vantaa

Vuokrattava, Toimistotila, Vantaa, Ylästö, 360 m2

Kohde #26481

Kuvaus

Siisti 2. kerroksen kulmatoimisto. Kokonaisuuteen kuuluu oma neukkari. Talossa toimii oma lounasravintola ja kiinteistön saunatilat käytettävissä.

Kiinteistö on teknisesti hyvässä kunnossa täyttäen tämän päivän toimistotilojen vaatimukset, tiloissa on mm. jäähdytys. Kiinteistön toimistotilojen muoto mahdollistaa erillisten toimistohuoneiden rakentamisen. Kiinteistössä on hissi.

Koy Vantaan Tulkintie 29 kiinteistö sijaitsee on suurella 6,3 ha tontilla. Kiinteistöä ympäröi laaja pihamaa, jossa on hyvin pysäköintipaikkoja tarjolla niin vuokralaisille kuin kiinteistöön tuleville vierailijoille. Rakennus on valmistunut 2000 -luvun alussa logistiikkakiinteistöksi. Kiinteistössä on suurimmaksi osaksi logistiikkatilaa noin 11.000 m2. Toimistotiloja on tässä kiinteistössä noin 4.000 m2. Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata saunaosasto-/neuvotteluhuonetilaa, johon kuuluu iso kattoterassi.

Kiinteistö on rakennettu alunperin DSV:lle, heidän vuokrasopimuksensa päättyi vuonna 2018. Hakonen, suomalainen logistiikan alalla toimiva perheyritys aloitti liiketoiminnan tässä kiinteistössä 01.04.2019 alkaen.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Hyvät yhteydet niin Vuosaaren satamaan kuin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kiinteistön edessä linja-autopysäkki 575.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tulkintie 29
Vantaa 01740

  • Kaupunginosa: Ylästö
  • Pinta-ala: 360 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2001
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.