Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Karaportti 5, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Karamalmi, 213 m2

Kohde #18707

Kuvaus

Vuokrattavissa muuttovalmista, tyylikästä toimitilaa 4. kerroksesta. Kiinteistössä palvelee aulapalvelu, ja käytettävissä ovat myös edustavat saunatilat. Viereisessä talossa palvelee lounasravintola. Nämä viihtyisät toimitilat sijaitsevat sujuvasti Kehä II:n varrella.

Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Karaportti 5 sijaitsee Kehä II:n varrella, Espoon Karamalmilla. Vuonna 2000 rakennettu kiinteistö tarjoaa toimitiloja joita voi muunnella vaivattomasti avo- ja huonetoimistoiksi sekä niiden yhdistelmiksi vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Kolmannessa ja neljännessä kerroksessa on tarjolla uudenlaista yhteisöllistä toimistotilaa. Yritysten käytössä on tyylikkäät ja viihtyisät aula- ja taukotilat keittiöineen. Toimistotilojen lisäksi kohteessa on pienempiä studioita sekä erilaisia neuvottelu- ja projektityötiloja, joita vuokrataan kaikenkokoisille yrityksille.

Käytettävissä ovat edustavat saunatilat sekä aulapalvelu, viereisessä talossa palvelee lounasravintola. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Kehä II:n varrella. Pihalla ja parkkihallissa on runsaasti pysäköintitilaa

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use ympäristösertifioinnin Very Good -taso.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 370 m, juna-asemalle 1,1 km, lentokentälle 22 km. Sijainti Turuntien ja Kehä II:n läheisyydessä, vain 20 min. Helsingin keskustasta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Karaportti 5
Espoo 02610

  • Kaupunginosa: Karamalmi
  • Pinta-ala: 213 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2005
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.