Keilaranta 13 A, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaranta 13 A, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 965 m2

Kohde #27262

Kuvaus

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vuokrata yksi Keilaniemen hienoimmista toimitiloista, jotka käsittävät koko 965m2 kerroksen. Tämä tila on täynnä potentiaalia, upeilla 360 asteen merinäkymillä ympäristöön. Valoisuus, tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdistyvät tässä tilassa luoden inspiroivan työympäristön. Kuvat on otettu vastaavasta tilasta kerrosta alempaa.

Tilan ominaisuudet:
360 asteen upeat merimaisemat
Kaksi parveketta, joista toinen avautuu merelle päin
Valoisa ja avara tila
Mahdollisuus muokata tilaa omien tarpeidesi mukaan
Keittiö rakennetaan toiveidesi mukaisesti
Monipuoliset jaoteltavat alueet
Esteetön näkymä kolmeen suuntaan

Tilan muunneltavuus: tilassa on joitain valmiita huoneita, mutta se on helposti muunneltavissa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Useampien ovien ansiosta voit helposti jaotella tilan esimerkiksi asiakas- ja työtiloihin. Tule tutustumaan tilaan, ja anna unelmiisi tilalle kasvot.

Sijainti: Keilaniemi on alue, joka huokuu menestystä ja ammattimaista ilmapiiriä. Tämä tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden sijoittua yhteen alueen hienoimmista kiinteistöistä, tarjoten samalla kätevän sijainnin ja hyvät liikenneyhteydet.

Tule kokemaan tilan ainutlaatuisuus ja luo oma kehtosi menestymiselle. Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika – tämä on mahdollisuus, jota et halua missata!

Toimisto meren äärellä. Nyt uutuutena lasi iglot terassilla jossa voit tehdä töitä ulkona vaikka syyskeli viileneekin.

Löydä yrityksellesi tukikohta Espoon Keilaniemestä, Suomen suurimmasta ja arvostetuimmasta yrityskeskittymästä. Viihtyisät tilamme sijaitsevat upeissa maisemissa meren äärellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimistotilat ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeidesi mukaisiksi.

HTC Waterfront Keilaniemi koostuu osoitteen Keilaranta 13-17 kolmesta talosta A-C, jotka kaikki ovat saavuttaneet kansainvälisen BREEAM-ympäristösertifikaatin Very Good- tason.

Suosittu lounasravintola, josta myös catering-palvelut, Taloa palvelee kaksi aulaa jotka auttavat vieraat perille ja toivottavat hyvää päivää. Talossa on juuri uudisteeetu freessi punttisali omilla pukuhuoneilla. Lisäksi löytyy myös suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöile. Erillisveloituksella neuvotteluhuoneita katutasossa. Maanalainen pysäköintitaso sekä pihapaikoitus, runsaasti vieraspaikkoja autoille sekä venepaikkoja toimiston vuokralaisille. Sähköautojen latauspisteitä. Tietojärjestelmät ja talotekniikka edustavat alan kärkiosaamista.

Talon edustalla on myös kelluva Padel kenttä ja vesijettivuokraus.

Liikenneyhteydet

Keilaniemen metroasema n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kehä I ja Länsiväylän liittymät minuutin päässä. Alueella on runsaasti myös kevyen liikenteen väyliä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilaranta 13 A
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 965 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu: Kesällä 2024
  • Rakennusvuosi: 2009
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.