Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keilaranta 18 A1-talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Keilaniemi, 313 m2

Kohde #22791

Kuvaus

Edustavaa ja käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltavaa toimistotilaa Life Science Center laajennusosan 1. kerroksessa. Vuonna 2023 valmistuneen uudisrakennuksen viimeinen vapaana oleva tila tarjoaa modernin ympäristön, jossa on suuret ikkunat ja oma sisäänkäynti. Näyttävä tila joka soveltuu showroomkäyttöön, koulutustilaksi tai toimistokäyttöön.

Huippumoderni uudisrakennus; Life Science Centerin laajennusosa valmistui muiden LSC rakennusten viereen vuonna 2023. Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ovat vaivattomasti muunneltavissa. Myös kaikki nykyiset LSC palvelut tulevat luonnollisesti myös uusien vuokralaisten käytettävissä. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä kokous- ja edustustilojen lisäksi täältä löytyy esimerkiksi sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä sekä Länsiväylää pitkin. 11 min. Helsingin ydinkeskustaan. Keilaniemen metroasema sijaitsee kivenheiton päässä kiinteistöstä ja suunnitteilla olevan raidejokerin päätepysäkki tulee aivan naapuriin. Parkkipaikkoja talon hallissa sekä pihalla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Keilaranta 18 A1-talo
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Keilaniemi
  • Pinta-ala: 313 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.