Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kutojantie 7, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Kilo, 513 m2

Kohde #12660

Kuvaus

Hyväkuntoinen toimistotila, jossa erillisiä huoneita sekä viihtyisä keittiö/taukotila. Kerroksiin on tavarahissiyhteys ja kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa.

Kutojantie 7 on siisti ja hyvin toimiva toimistokiinteistö, josta löydät edustavat ja edulliset toimistotilat yrityksellesi. Se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Keran juna-asemalta. Tilat vuokrataan joustavin sopimusehdoin ja muokataan tarvittaessa käyttäjän tarpeita vastaaviksi. Tilat voidaan toteuttaa joko avo- tai huonekonttorina tai näiden yhdistelmänä.

Kiinteistössä on työpistekohtainen lämmitys ja jäähdytys ja ajanmukaiset tietoliikenneyhteydet Cat5 (ADSL). Ylimmässä kerroksessa sauna- ja neuvottelutilat. Talon pysäköintihallissa ja pihalla on vuokrattavissa lämmityspistokkeellisia pysäköintipaikkoja. Vieraspaikat sijaitsevat pääsisäänkäynnin edessä. Työmatkapyöräilijöiden on mahdollista hyödyntää talon pohjakerroksessa sijaitsevia pesu- ja pukeutumistiloja. Kadun vastakkaisella puolella sijaitseva lounasravintola tarjoilee buffetlounaan arkisin. Alueella on myös muita ravintoloita.

Liikenneyhteydet

Noin 600 m päässä sijaitsevalta Keran asemalta liikennöivät E- ja U-junat Helsingin ja Kirkkonummen suuntiin reilun 10 min. vuorovälein. Bussiyhteydetkin läheisen Nihtisillantien kautta ovat saumattomat mm. Leppävaaran, Tapiolan ja Matinkylän suuntiin.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kutojantie 7
Espoo 02630

  • Kaupunginosa: Kilo
  • Pinta-ala: 513 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.