Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sinikalliontie 7, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Mankkaa, 295 m2

Kohde #26996

Kuvaus

Espoon Sinimäessä vuokrattavissa toimistotilaa 5. kerroksessa! Kohteella on hyvä sijainti Turunväylän varrella Nihtisillan solmukohdassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä kauppakeskus Sellosta. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Sinikalliontie 7 kiinteistössä vuokralaisen on helppo viihtyä. Ensimmäisessä kerroksessa on kiinteistön näyttävä pääsisäänkäynti, henkilöstöravintola, Happy Friends lounasravintola ja catering-palvelu sekä neuvottelu- ja koulutustiloja. Neljä seuraavaa kerrosta ovat toimistotiloja, jotka ovat osittain avotilaa ja osittain huoneisiin jaettua tilaa. Vuokralaisten käytössä on myös tasokas kuntosali. Rakennuksessa on koneellinen, jäähdytyksellä varustettu ilmanvaihto.

Kiinteistön tilat ovat korkeatasoisia ja soveltuvat hyvin mm. toimisto-, koulutus- ja showroom-tilaksi.
Tilat on mahdollista räätälöidä kunkin yrityksen tilatarpeiden mukaan joko avokonttoriratkaisuina, työhuonekokonaisuuksina tai näiden yhdistelminä.

Kiinteistö sijaitsee suurten teiden risteyksessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sinikalliontie 7 on aitiopaikka yrityksellesi sekä näkyvyyden, että työntekijöiden ja vieraiden liikkumisen kannalta. Kohteessa on runsaasti autopaikkoja sekä 28 autopaikkaa käsittävä parkkihalli. Työmatkapyöräilijöitä ilahduttaa lukittu pyöräparkki ja suihkutilat, lämmin pyöränhuolto- ja pesutila, myös ajoneuvojen pesupaikka on vapaasti käytössä.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille 200 m, Turunväylälle 200m, juna-asemalle 1,5 km, lentokentälle 23 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Sinikalliontie 7
Espoo 02630

  • Kaupunginosa: Mankkaa
  • Pinta-ala: 295 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.