Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kutojantie 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Nihtisilta, 872 m2

Kohde #22214

Kuvaus

Ylimmän kerroksen hyväkuntoinen ja avara toimistotila A-portaassa. Avotoimistotila tarjoaa mahdollisuuksia käyttötarkoituksen mukaan. Palkkijäähdytys ja nykyaikainen valaistus. Valmiudet mm. varavoimaan ja ups-sähköön.

Toimivat tilat Kilon toimistoalueella. Tämän toimitilakiinteistön palvelut sekä saavutettavuus ovat erinomaiset. Kilon Ritarina tunnettu kiinteistö sijaitsee kivenheiton päässä Turunväylän ja Kehä II:n risteyksestä, joten pääväylille pääsee nopeasti. Työmatkansa autoilevalle on hyvät pysäköintijärjestelyt.

Saneeratussa kiinteistössä on hyvät palvelut ja tekninen taso mm. nopeat IT-yhteydet, jäähdytys, varmennettu sähkönjakelu, UPS ja varavoima. Kulunvalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmä. Aulapalvelu ja henkilöstöravintola. Varastotilaa. Kokous- ja koulutustiloja, suihku- ja pukeutumistilat, autohuoltopalvelut. Aivan vieressä harrastetalo, jossa uimahalli, monitoimisali, kuntosali, kerhohuoneita. Aulapalvelun ja henkilöstöravintolan operaattorina Compass Group. Runsaasti autopaikkoja.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Keran juna-asemalle sekä bussipysäkeille kävelymatka. Helsinkiin 20 min., lentoasemalle 25 min. Etäisyys Kauniaisten keskustaan on noin 1,5 km ja Turunväylän liittymään noin 0,5 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kutojantie 2
Espoo 02630

  • Kaupunginosa: Nihtisilta
  • Pinta-ala: 872 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1999
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.