Tekniikantie 4 D, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tekniikantie 4 D, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Otaniemi, 1070 m2

Kohde #21996

Kuvaus

Vuokrattavissa D-talon toimistotilaa. Tilat voidaan räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaisesti huonetiloiksi, avotilaksi tai näiden yhdistelmäksi. B-talossa sijaitsee Futuron aulapalvelu, saunatila sekä lukuisia kiinteistön yhteisiä kokous- ja luokkatiloja. Henkilöstöravintola on A-talossa. Aallonharja D-talo; nostalgista Otaniemen henkeä täysin uusituissa tiloissa. Espoon Otaniemessä sijaitseva Aallonharja tarjoaa ensiluokkaiset toimintapuitteet. Perusteellisesti uudistetun toimitilakiinteistön seinien sisällä yhdistyvät tyylikkyys ja viihtyisyys. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen palvelukattaus. BREEAM-sertifikaattia hakevan Aallonharjan kaikki kulutussähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä ja jätehuolto on hiilineutraali. Myös polkupyöräilijöiden palveluihin on panostettu paljon. Tilaratkaisut ja sisustuksen pinnat räätälöidään juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaaviksi. Parkkipaikkoja kiinteistön autohallissa sekä pihalla.

Liikenneyhteydet

Julkiset liikenneyhteydet: Aalto-yliopiston metroasemalle 350 m, bussipysäkille (linjat 108N, 111, 555) 300 m, Kehä 1:lle 400 m, Länsiväylälle 2,5 km, Aallonharjan omalle sähköpyöräasemalle 0 m, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 22 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tekniikantie 4 D
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 1070 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1988
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.