Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Laivalahdenkatu 2b, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Herttoniemi, 1015 m2

Kohde #22395

Kuvaus

Valoisa, siisti ja industrial-henkinen tila; yhdistetyt toimistot 5.krs 695 m2 ja 6.krs 320 m2, jossa osa tilasta on parviratkaisu huoneiston sisällä. Tila on osittain korkea 6-7 m. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Autopaikkoja on pihalla ja kellarikerroksessa. Kerroksen yhteiset neuvottelu- ja taukotilat ovat vuokralaisen käytettävissä.

50-luvulla rakennettu entinen Silkkikutomo, jonka tilat on modernisoitu vastaamaan nykyajan tarpeita. Silkkikutomo sijaitsee Herttoniemessä hyvin vetävän Itäväylän varressa vain noin 500 metrin päässä metroasemalta ja aivan Kauppakeskus Megahertsin vieressä.

Työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta parantavat Cat 6- tietotekniikkavalmiudet ja jäähdytetty ilmanvaihto. Kulunvalvonta. Autopaikkoja on pihalla ja kellarikerroksessa.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee kävelyetäisyydellä Herttoniemen metroasemalta. Helsingin keskustaan ajaa omalla autolla noin 10 minuuttia. Linnuntietä alle kuuden kilometrin matka Rautatieasemalta Herttoniemen metroasemalle taittuu myös kymmenessä minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Laivalahdenkatu 2b
Helsinki 00810

  • Kaupunginosa: Herttoniemi
  • Pinta-ala: 1015 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1951
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.