Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ilmalankuja 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ilmala, 2500 m2

Kohde #25940

Kuvaus

2. kerroksen muuntojoustavaa toimistotilaa Ilmalan Aurasta.

Vuoden 2024 aikana valmistuvan Ilmalan Auraan rakentuu viihtyisää ja monipuolista tilaa palveluineen tukemaan tilankäyttäjien työpäiviä sekäkohtaamisia. Toimistotilat muuntuvat tarpeen mukaan, ja laadukkaat ratkaisut takaavat tilojen kestävyyden. Ilmalan Aura huolehtii ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Talotekniikassa on erityisesti huomioitu ilmanvaihto, jotta hengitysilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Sisustuksen pintamateriaalit ovat kulutusta kestäviä, hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kaukolämpö ja -jäähdytys sekä uusiutuvan energian käyttö pienentävät hiilijalanjälkeä tuoden myös säästöjä vuokralaisille. Tavoitteena LEED Gold -sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Ilmalan sijainti suurten liikenneväylien sekä julkisen liikenteen pysäkkien keskellä tekee siitä mainiosti saavutettavan kaikilla kulkuvälineillä, eri ilmansuunnista saavuttaessa. 3 min junamatka pasilaan ja Triplaan, 8 min junamatka keskustaan, 10 min junamatka Leppävaaraan, 25 min junamatka lentokentälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ilmalankuja 3
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Ilmala
  • Pinta-ala: 2500 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.