Ratamestarinkatu 7, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ratamestarinkatu 7, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Itä-Pasila, 499 m2

Kohde #25441

Kuvaus

4. kerroksen tasokas toimistotila hyvällä sijainnilla Lime Parkin B-talosta. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. LIME PARK on vuonna 2003 valmistunut, näyttävyydellään erottuva toimistokokonaisuus, jossa yhdistyvät kuusi- ja seitsemänkerroksiset rakennukset. Rakennuksissa on 9800 m2 modernia ja muunneltavaa toimistotilaa. Katutasossa vastaanottoaula aulapalveluineen, yhteiset asiakaspalvelutilat, kokoustilat ja lounasravintola, josta myös kokoustarjoilut. LIME PARK koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on kaksi tyylikästä aulaa. Molemmissa rakennuksissa on kaksi hissiä ja porraskäytävä. Kaikkiin vuokrattaviin tiloihin on yhteys vastaanottoaulasta. Rakennusten pohja on melko kapea, mikä tarkoittaa, että kaikki työpisteet ovat lähellä ikkunoita, joista tulvii luonnonvaloa. Rakennuksen pohjakerroksissa sijaitseviin pysäköintitiloihin pääsee suoraan hissillä. Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin.

Liikenneyhteydet

Ratamestarinkatu 7 sijaitsee Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on n. 300 metriä. Lähistöltä menee myös useita bussilinjoja ja raitiovaunu.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ratamestarinkatu 7, 499m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Ratamestarinkatu 7
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Itä-Pasila
  • Pinta-ala: 499 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2003
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.