Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Osmontie 38, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Käpylä, 171 m2

Kohde #26933

Kuvaus

Vuokrataan valoisa ja avara kombitoimisto. Tilaa ei ole vielä jaettu, joten vuokralainen pääsee vielä vaikuttamaan tilaan ja keittiön ehostukseen. Kohde sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella aivan Tuusulanväylän ja Käpylän juna-aseman vieressä. Tilan koko 156m2 + 15m2 jyvitettyä
yhteiskäyttöiset sos.tilat ja aulat. Kellarikerroksesta löytyvät hyvät pukuhuoneet ja suihkutilat työmatkaliikkujille. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Toimistotilaa Käpylän juna-aseman vierestä 6-kerroksisesta v.2015 lopulla valmistuneesta modernista ja edustavasta toimistotalosta. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energia-tehokkaisiin ratkaisuihin ja kiinteistöteknisiin järjestelmiin. Nykyaikainen talotekniikka, mm. jäähdytys ja liike- sekä aikaohjattu valaistus. Kiinteistölle on myönnetty Gold-tason LEED ympäristösertifikaatti. Suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa. Sähköinen aulapalvelu.

Liikenneyhteydet

Työmatka taittuu kätevästi niin junalla, bussilla kuin raitiovaunullakin. Käpylän juna-aseman asemalaiturille on suora kävelytieyhteys.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Osmontie 38
Helsinki 00610

  • Kaupunginosa: Käpylä
  • Pinta-ala: 171 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2015
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.