Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Eteläranta 14, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 272m2

Kohde #15160

Kuvaus

Persoonallinen toimistotila kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Ikkunat Etelärannan puolelle. Tila on siistissä kunnossa ja on toiminut aiemmin neuvottelukeskuksena. Parkettilattiat, puuovet, merimaisema, isoja toimistohuoneita. Ikkunoista upeat näkymät merelle. Vinttikerros on hieman matalampaa tilaa kuin tilat talon alemmissa kerroksissa. Kiinteistö sijaitsee huippupaikalla aivan Kauppatorin ja Vanhan Kauppahallin kupeessa. Kiinteistön tilat ovat helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Ylimmistä kerroksista on upeat näkymä merelle ja Katajanokalle.

Kiinteistö sijaitsee huippupaikalla aivan Kauppatorin ja Vanhan Kauppahallin kupeessa. Kiinteistön tilat ovat helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Ylimmistä kerroksista on upeat näkymä merelle ja Katajanokalle.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee aivan Kauppatorin laidalla Esplanadin puiston läheisyydessä, Helsingin Kaartinkaupungissa. Kohde on helposti saavutettavissa sekä julkisilla että omalla autolla. Raitiovaunu liikennöi aivan kiinteistön vierestä ja autoilijoilla on mahdollisuus pysäköidä kiinteistön sisäpihalle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Eteläranta 14, 272m2, 6. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Eteläranta 14
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 272 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1906
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.