Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kasarmikatu 25, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 175 m2

Kohde #16167

Kuvaus

Edustava 5. kerroksen huonetoimisto. Toimistokiinteistön mittava peruskorjaus valmistui joulukuussa 2020.

Todellinen Grand Office! Talo on kokenut usean vuoden mittaisen täydellisen remontin joka nostaa käsityksen hienosta toimistosta täysin uudelle tasolle. Skandinaavinen eleganssi ja tyylikkyys kohtaavat niin ulkonäössä kuin palveluissakin. Sijainti Esplanadin puiston vieressä on mitä viehättävin ja houkuttelevin.

Viidennen kerroksen toimistotilat ovat Atriumpihan lasikaton yläpuolella. Tilat ovat suurelta osin avoimia ja neuvotteluhuoneilla varustettuja.

Kasarmikatu 25 on yksi harvoista Helsingin ydinkeskustan suojelluista 1800-luvun arvokiinteistöistä. Laaja saneeraus moderneiksi toimisto- ja liiketiloiksi valmistui loppuvuodesta 2020. Tilojen toimivuuden takaavat nykypäivän vaatimusten mukaiset modernit ratkaisut: IT-kaapelointi Cat6A, led-valaistus, jäähdytys katossa, 2 hissiä, katettu sisäpiha, näyttävä sisäänkäynti. Ainutlaatuinen katettu, lämmin ja avara atriumpiha toimii kiinteistön sydämenä. Palveluihin kuuluvat korkeatasoiset pukuhuoneet ja pesutilat sekä toimiva polkupyöräparkki, viihtyisät liiketilat sekä kattavat seminaari- ja kokoustilat. Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat.

Rakennus on saanut LEED Gold -sertifikaatin, mikä on harvinaista Helsingin keskustan vanhoissa arvorakennuksissa.

Liikenneyhteydet

Helsingin yliopiston metroasemalle on matkaa vain n. 500 metriä. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat noin 150 metrin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kasarmikatu 25
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 175 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1891
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.