Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kasarmikatu 25, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kaartinkaupunki, 88 m2

Kohde #27651

Kuvaus

Vuokrattavana laadukas ja valoisa katutason liiketila erinomaisella sijainnilla Helsingin keskustassa! Kasarmikatu 25 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden avata liiketila arvostetussa ja historiallisessa 1800-luvun suojellussa rakennuksessa. Tämä 88 m2 katutason liiketila yhdistää perinteisen arkkitehtuurin moderniin mukavuuteen ja nykypäivän vaatimuksiin vastaaviin teknisiin ratkaisuihin.

Liiketilaan on suora sisäänkäynti Kasarmikadulta, mikä takaa erinomaisen näkyvyyden ja asiakasvirran. Tila on osana kiinteistön mittavaa peruskorjausta, joka valmistui loppuvuodesta 2020.

Kasarmikatu 25 sijaitsee viehättävästi Esplanadin puiston vieressä, tarjoten samalla viihtyisän ja houkuttelevan ympäristön liiketoiminnalle. Liiketilan suuriin ikkunoihin tulvii valoa, luoden valoisan ja kutsuvan ilmapiirin asiakkaille.

Kasarmikatu 25 on yksi harvoista Helsingin ydinkeskustan suojelluista 1800-luvun arvokiinteistöistä. Laaja saneeraus moderneiksi toimisto- ja liiketiloiksi valmistui loppuvuodesta 2020. Tilojen toimivuuden takaavat nykypäivän vaatimusten mukaiset modernit ratkaisut: IT-kaapelointi Cat6A, led-valaistus, jäähdytys katossa, 2 hissiä, katettu sisäpiha, näyttävä sisäänkäynti. Ainutlaatuinen katettu, lämmin ja avara atriumpiha toimii kiinteistön sydämenä. Palveluihin kuuluvat korkeatasoiset pukuhuoneet ja pesutilat sekä toimiva polkupyöräparkki, viihtyisät liiketilat sekä kattavat seminaari- ja kokoustilat. Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat.

Rakennus on saanut LEED Gold -sertifikaatin, mikä on harvinaista Helsingin keskustan vanhoissa arvorakennuksissa.

Liikenneyhteydet

Helsingin yliopiston metroasemalle on matkaa vain n. 500 metriä. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat noin 150 metrin päässä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Kasarmikatu 25
Helsinki 00130

  • Kaupunginosa: Kaartinkaupunki
  • Pinta-ala: 88 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1891
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.