Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaisaniemenkatu 13, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 131 m2

Kohde #27454

Kuvaus

Vuokrattavana 8. kerroksen toimistotila 131 m2. Kaisaniemenkatu 13 on valloittava toimitilakohde loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Vuonna 1929 valmistunutta kolmionmuotoista kiinteistöä voidaan pitää Kaisaniemen maamerkkirakennuksena. Aikakaudelle tyypilliset punatiiliset julkisivut on säilytetty alkuperäisessä asussaan.

Kluuvissa näkyvällä paikalla Kaisaniemenkadun ja Fabianinkadun kulmauksessa sijaitseva kiinteistö hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hakaniemeen johtava tie sekä Rautatientorin läheisyys takaavat oivan sijainnin toimistotilalle. Rakennuksen on suunnitellut Yrjö Lindegrén ja se on valmistunut vuonna 1929. Kiinteistön ensimmäinen kerros on varattu liikehuoneistoille ja ylemmät kerrokset toimistoille.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö on loistavien julkisten yhteyksien varrella: Alaovelta voi laskeutua Kaisaniemen metroasemalle tai hypätä raitiovaunuun (3, 6, 9). Rautatientori on muutaman askeleen päässä. Junalle 500m, Kamppiin 1km, lentoasemalle 22 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaisaniemenkatu 13
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kaisaniemi
  • Pinta-ala: 131 m2
  • Kerros: 8. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1929
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.