Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaisaniemenkatu 13, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kaisaniemi, 724 m2

Kohde #27625

Kuvaus

Tila toimii liiketilana tai toimitilana tarjoten oman sisäänkäynnin suoraan Kaisaniemenkadulle. Elegantit portaat ohjaavat 2. kerrokseen, jossa tila avautuu ikkunoista ympäröiville kaduille. Akustointi huolehtii siitä, että tilassa saa työskennellä rauhassa ilman kadun meluja. Keskeltä tilaa löytyy myös avonainen kattoikkunalla varusteltu avotila.

Kluuvissa näkyvällä paikalla Kaisaniemenkadun ja Fabianinkadun kulmauksessa sijaitseva kiinteistö hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hakaniemeen johtava tie sekä Rautatientorin läheisyys takaavat oivan sijainnin toimistotilalle. Rakennuksen on suunnitellut Yrjö Lindegrén ja se on valmistunut vuonna 1929. Kiinteistön ensimmäinen kerros on varattu liikehuoneistoille ja ylemmät kerrokset toimistoille.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö on loistavien julkisten yhteyksien varrella: Alaovelta voi laskeutua Kaisaniemen metroasemalle tai hypätä raitiovaunuun (3, 6, 9). Rautatientori on muutaman askeleen päässä. Junalle 500m, Kamppiin 1km, lentoasemalle 22 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaisaniemenkatu 13
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kaisaniemi
  • Pinta-ala: 724 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1929
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.