Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lautatarhankatu 10, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 1141 m2

Kohde #26557

Kuvaus

Vuokrataan vuonna 2019 täysin remontoitu toimistotila 765,5 m² (+ aulajyvitys 20,5 m²), joka on pääosin avotilaa. Hieno aula ja keittiö, toimivat neuvotteluhuoneet (3 x 2-4 hlö, 1 x 7-8 hlö, 1 x 14 hlö, 1 x 15 hlö). Ikkunoista näkymät Suvilahteen ja kiinteistön sisäpihalle.

Moderni korkean turvallisuustason toimistokiinteistö loistosijainnilla metroaseman välittömässä läheisyydessä Kalasatamassa. Vuonna 2002 valmistunut Trooli-kortteli muodostuu kolmesta toisiinsa liittyneestä kiinteistöstä, joiden keskelle jää viihtyisä sisäpiha.

Työarjen sujuvuutta helpottavat Troolin tarjoamat laadukkaat ravintola-, kahvila- ja cateringpalvelut. Tunnelmallinen aula tarjoaa edustavat puitteet asiakkaiden vastaanottamiselle ja pikapalavereille kahvikupin äärellä kollegoitten kesken. Ammattitaitoinen aulapalveluhenkilökunta opastaa vieraita, avustaa käyttäjiä sekä huolehtii kohteen turvallisuudesta. Vuokrattavat neuvottelutilat sijaitsevat aulan vieressä. Monipuolinen kuntosali ja liikuntatila sijaitsevat kiinteistön kellaritiloissa, jossa ovat myös sosiaalitilat suihkuineen sekä pyöräsuoja työmatkapyöräilijöitä varten. Pysäköinti sujuu kätevästi kiinteistön omassa autohallissa, jossa on varaukset myös sähköautojen latauspaikoille.

Liikenneyhteydet

Metro pysähtyy Kalasatamassa, mistä lyhyt kävelymatka kiinteistölle. Lisäksi raitiovaunu 6 pysähtyy lähitäisyydellä. Myös bussiyhteydet toimivia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Lautatarhankatu 10
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 1141 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.