Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tukkutorinkuja 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 516 m2

Kohde #24891

Kuvaus

Vuokrattavana avaraa ja erittäin modernia toimitilaa uudiskohteen viidennessä kerroksessa. Mahdollisuus räätälöidä vuokralaisen toiveiden mukainen avotoimisto tehokkaasti käytettävissä olevaan kerrospohjaan, joka takaa optimaalisen tilankäytön. Talon suuret ikkunat tuovat tiloihin runsaasti luonnonvaloa, lähes kolmen metrin huonekorkeus lisää avaruuden tunnetta ja nykyaikainen talotekniikka luo viihtyisät olosuhteet. Talon kerroksien toimistot kiertävät suurta valoatriumia, jolloin neuvottelutiloja on mahdollisuus rakentaa atriumin laidalle ja ikkunaseinät jättää avotilaksi. Tila on laajennettavissa 537m² tilan kanssa 924m² kokonaisuudeksi. Kampuksella on yli 800 m²:n kokousmaailma talon 2.kerroksessa, jossa myös erikseen ravintolan yhteydessä olevia kokoustiloja. Lisäksi 7. kerroksessa iso tapahtumatila terasseineen.

Kalasataman Kampus uudiskohde valmistui vuodenvaihteessa 2019/2020. Keskon pääkonttori kattaa valtaosan tiloista. Myös Eläketurvakeskus ja Arek Oy ovat muuttaneet kiinteistöön.

Helsingin ydinkeskustan kyljessä sijaitsevasta Kalasatamasta rakentuu mittava, merellinen ja moderni kaupunkikeskus. Kalasataman Kampuksen naapureita ovat valtaisa kauppakeskus Redi ja Kalasataman vilkas metroasema.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee aivan metroaseman vieressä. Alueelle on myös hyvät bussiyhteydet. Metroasemalle n. 200 m, bussipysäkille n. 150 m, raitiovaunupysäkille 1,1 km, juna-asemalle 3,6 km, lentokentälle 17,3 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tukkutorinkuja 5
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 516 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Vuodenvaihde 2019/2020
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.