Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Työpajankatu 13, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kalasatama, 465 m2

Kohde #26505

Kuvaus

Vuokrattavissa täysin moderni toimistotila kiinteistön 4. kerroksesta. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista. Kiinteistön yhteiskäytössä on mm. 2. kerroksen neuvottelumaailma, work-lounge ja 6. kerroksen kuntosali.

Toimistotilat on täysin uudistettu sekä taloteknisten valmiuksien sekä pintojen osalta. Tiloissa on laadukas tekstiilipalamatto ja lasiseinäiset neuvotteluhuoneet ja puhelinhuoneet. Jäähdytystekniikka ja valaistus on huipputasoa.

Työpaja sijaitsee Kalasataman metroaseman ja kauppakeskus REDIn välittömässä läheisyydessä.

Tilastokeskuksena aiemmin tunnettu talo on nyt Työpaja. Kiinteistön laajamittainen peruskorjaushanke valmistui vuonna 2018. Toimistotilat ovat modernia, avaraa monitilatoimistoa. Kiinteistössä on vuokralaisten käytettävissä iso kokouskeskus jossa on 30 neuvottelutilaa ja auditorio. Kiinteistössä toimii laadukas lounasravintola ja aulapalvelu. Lisäksi kiinteistöstä löytyy sauna- ja edustustilat kattoterasseineen sekä laadukas kuntosali. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla.

Kiinteistön perusparannukselle haetaan LEED Gold-tason sertifiointia.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön sijainti ja saavutettavuus julkisella liikenteellä on erinomainen. Minuutin kävelymatka kalasataman metroasemalle.Kiinteistössä on parkkihalli ja pihapysäköinti. Autohallissa on sähköautojen latauspistokkeet.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Työpajankatu 13
Helsinki 00580

  • Kaupunginosa: Kalasatama
  • Pinta-ala: 465 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.