Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Arkadiankatu 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 786 m2

Kohde #26492

Kuvaus

Vuokrattavana upea toimistotila. Pieni avoitila, jonka ympärillä tiimihuoneita. Kaksi sisäänkäyntiä, joista toinen pääsisäänkäynnin kautta. Hienot näkymät Kiasman suuntaan. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Helsingin ytimessä, Narinkkatorin reunalla seisoo Einari Teräsvirran vuonna 1977 suunnittelema kolossaalinen talo. Sen suojellun julkisivun taakse valmistuu toimisto- ja liiketilaa, joissa on tilaa tehdä työtä ja hengittää.

Talo on valtava, kerrosten pinta-ala samoin. Yhdessä tasossa olevaa tilaa on kussakin kerroksessa jopa yli 3 000 m2.

Arkadian vaikuttavat ja viihtyisät julkiset tilat palvelevat kaikkia talon käyttäjiä. Palvelutarjontaa tähdittää muun muassa alkuvuonna 2020 avautunut ravintola Farang. Aulapalvelu palvelee toimitalon kaikilla sisäänkäynneillä ja yritysten käytössä on eri kokoisia neuvottelutiloja. Lisäksi rakennuksessa on runsaasti parkkitilaa autoille ja polkupyörille. Täältä löytyy myös latauspisteitä sähköautoille ja vuokrattavaa varastotilaa. Naapurista löydät muun muassa hotelleja, ravintoloita ja kahviloita sekä monipuolista kulttuuritarjontaa sekä kauppakeskukset Forum, Citycenter ja Kamppi.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Loistavat julkiset yhteydet. Bussiterminaali, rautatieasema, metro- ja raitiovaunuyhteydet sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Baana kulkee aivan vierestä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Arkadiankatu 6
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 786 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1977
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.