Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Bulevardi 21, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 205 m2

Kohde #22945

Kuvaus

Albertinkadun puoleinen toimistotila, käynti B-portaasta. Tilat saneerataan täysin. Tilat joustavat hyvin niin avo-, huone- kuin monitilatoimistoksi. Mahdollista vuokrata varastotilaa kellarikerroksesta.

BLVRD21, Bulevardin ja Albertinkadun kulmassa on oiva esimerkki urbaanista arkkitehtuurista. Se on sopivan rouhea ilman liikaa kiillotettua pintaa. Rakennus valmistui vuonna 1961 valtion virastokäyttöön. Tiloissa toimii edelleenkin useassa kerroksessa esimerkiksi Helsingin maistraatti ja jatkaa toimintaansa vastaisuudessakin. Talo tullaan saneeraamaan vuokralaismuutostöiden yhteydessä täysin. Kiinteistöllä BREEAM In-Use Excellent -sertifikaatti.

Kiinteistön julkisivu edustaa tyypillistä 1960-luvun julkisivusuunnittelua, ja kiinteistö on siksi rakennushistoriallisesti arvokas kohde. Rakennus on säilyttänyt alkuperäiset piirteensä. Bulevardin kiinteistöllä on oma pysäköintihalli, josta kiinteistön vuokralaiset voivat vuokrata pysäköintitilaa. Kiinteistön naapurissa sijaitsee useita laadukkaita kahviloita ja ravintoloita.

Uusi kuntosali auennut toukokuussa 2024 vuokralaisten vapaaseen käyttöön.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö aivan keskustan tuntumassa. Erinomaiset liikenneyhteydet. Useat raitiovaunut kulkevat Bulevardia pitkin. Lisäksi useat bussit Albertinkatua ja Fredrikinkatua pitkin. Kiven heiton päässä olevasta Kampin keskuksesta erinomaiset bussiyhteydet.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Bulevardi 21
Helsinki 00180

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 205 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.