Lönnrotinkatu 11, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lönnrotinkatu 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 581 m2

Kohde #22692

Kuvaus

4. kerroksen toimistotila 581 m2 (sis. pukutilajyvitystä 8 m2) uudistetussa Lönnrotinkatu 11:ssa. Toimistotila on moderni ja monimuotoinen. Näyttävästi valaistu sisääntuloaula sekä kaksi jäähdytettyä serveritilaa.Lönnrotinkatu 11 (Lönkka 11) on vuonna 1972 valmistunut toimistorakennus, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Kiinteistön kaikki sisätilat ja talotekniikka on uudistettu vastaamaan nykypäivän toimitilavaatimuksia ja rakennuksen julkisivu on saanut uuden ilmeen. Kiinteistöllä on LEED Premium maininta. Talon katutasossa palvelevat ravintola ja kahvila. Kiinteistössä on vuokrattavia autopaikkoja sekä latauspaikkoja sähköautoille.Kohde sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kampissa, muutaman korttelin päässä Mannerheimintiestä. Puolen kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Kampin kauppakeskus, Stockmannin tavaratalo ja Forumin kauppakeskus.Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu liiketiloja ja palveluita. Toimistokerrokset sijoittuvat kerroksiin 2.-6. Näiden suunnittelussa huomioidaan erityisesti tilojen muuntojoustavuus. Pysäköintimahdollisuudet ovat poikkeuksellisen hyvät; kellarikerroksessa on 18 autopaikkaa ja piha-alueella 22 autopaikkaa. Kohteen lähellä on myös runsaasti pysäköintilaitoksia.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunupysäkille 300 m (linjat 3, 6, 7A, 7B ja 10). Kampin metroasemalle ja bussiterminaaliin 600 m. Rautatieasemalle 900 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Lönnrotinkatu 11
  Helsinki 00120

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 581 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1972
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.