Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheimintie 18, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 107 m2

Kohde #19460

Kuvaus

Vuokrattavana valoisa ja tehokas pieni toimistotila, josta kivat ikkunanäkymät Kukontorille yli sisäpihan talon kattojen. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, joista toisessa on suora yhteys kauppakeskukseen ja parkkihalliin. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Entinen sanomalehti Hufvudstadsbladetin liikepalatsi. Lehden entiset painotilat on uudistettu katetuksi atriumiksi, jossa on ravintola- ja liiketiloja sekä läpikulkukäytävä portaineen.

Lehden toimitus työskentelee Mannerheimintie 18:ssa yhä. Forum-korttelin ainutlaatuinen kokonaisuus muodostuu kuudesta kiinteistöstä. Helsingin keskeisimmällä paikalla sijaitsevissa rakennuksissa on persoonallisia yksityiskohtia ja pitkän kulttuuriperinteen tuomaa arvokkuutta.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Forumin kortteli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa lähellä Kamppia sekä Rautatieasemaa. Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Useat raitiovaunulinjat kulkevat Mannerheimintietä pitkin. Forumin ja Kampin pysäköintilaitoksissa on runsaasti paikoitustilaa. 100 m raitiovanulle, 300 m metroon, busseille ja rautatieasemalle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheimintie 18
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 107 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1923
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.