Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Simonkatu 9, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kamppi, 109 m2

Kohde #25985

Kuvaus

Vuokrataan uusi ja raikas keidaskahvilatila ja viereinen valmistustila. Tilan yhteydessä siistit valmistelutilat sekä pienet sosiaalitilat yhteensä 28,5 m². Huippusijainti Forumin ja Kampin kauppakeskusten yhdistävän kauppakujan keskellä. Kauppakuja on uusittu valoisaksi ja kutsuvaksi. Tiloissa jo vuokralla varaarata.com, suomenviihderavintolat.fi ja BonBon kampaamo.

Helsingin keskustassa sijaitseva Simonkentän Hotellikiinteistö on optimaalisella sijainnilla, vain minuutin kävelymatkan päässä niin Kampin Kauppakeskuksesta kuin Kauppakeskus Forumistakin. Talosta pääsee sisätilojen kautta kävellen suoraan Kampin keskukseen ja Forumiin ja ohikulkijoita on 50 000 – 70 000 päivässä. Saavutettavuus on erinomainen ja autoilijoita palvelevat keskustan pysäköintilaitokset.

Vuonna 2000 rakennetun kiinteistön pääkäyttäjänä on 360 huonetta ylläpitävä Hotelli Scandic yhdeksässä kerroksessa. Alemmista kerroksista löytyy monipuolisesti erilaista liiketilaa.

Liikenneyhteydet

Metroyhteydet Kampin keskuksesta tai Rautatientorilta. Bussiyhteydet Kampin keskuksesta, Elielinaukiolta tai Rautatientorilta. Junalle kävelymatka. Raitiovaunuyhteydet Mannerheimintieltä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Simonkatu 9
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 109 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2000
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.