Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pohjoisesplanadi 33, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 187 m2

Kohde #22169

Kuvaus

Hienosta Helsingin Merkurius kohteesta on vapautumassa täysin remontoitu huikea toimisto rakennuksen 6. kerroksesta. Toimisto on täysin uudistunut ja kaunis valoisa kokonaisuus aivan Helsingin ytimestä. Tila vapautuu sopimuksen mukaan joustavasti nopeallakin aikataululla.

Merkuriuksen talo. Arvokiinteistö keskellä kauneinta ydinkeskustaa. Korkeat huoneet ja mahtavat näkymät Espan puistoon ja Mikonkadulle. Toimistotilat peruskorjataan ja rakennuksen tekniikka uusitaan vuosien 2019-2020 aikana. Kiinteistön kaunis ja koristeellinen arkkitehtuuri tuodaan sisätilojen osalta uuteen loistoonsa. Ensimmäiset tilat valmistuvat syksyllä 2020. Kiinteistön käyttäjänä pääset nauttimaan korkeatasoisesta työympäristöstä historiallisessa arvokiinteistössä keskellä kaupungin sykettä. Suora kulku Kämp Galleriaan.

Hillitty uusrenessanssitalo Merkurius valmistui vuonna 1890. Sen rakentamisessa käytettiin tuolloin rohkeita tekniikoita ja uusia materiaaleja nuoren arkkitehti Selim A. Lindqvistin vastuulla.

Merkuriuksesta on yhteys naapureihinsa, Väinämöisenlinnaan ja Pohjoisesplanadi 31:een. Porraskäytävästä on pääsy Galleria Esplanadiin. Modernit ja peruskorjatut toimistotilat ovat 2.-6. kerroksessa.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunut kulkevat Aleksanterinkatua pitkin. Raitiovaunupysäkkejä on myös kävelyetäisyyden päässä Mannerheimintiellä. Rautatientorille, Elielin aukiolle ja Kampin keskukseen on muutaman minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pohjoisesplanadi 33
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 187 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1890
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.